Caixa d' Eines i Feines

Participa en la biblioteca de coses del barri, comparteix allò que no fas servir!

Participa en la biblioteca de coses del barri, comparteix allò que no fas servir!

D’aquí a poc obrirà al Pou de la Figuera un projecte associatiu de biblioteca d’objectes i serveis professionals (http://www.einesifeines.org).Si t’hi associes podràs emportar-te en préstec gratuït o a baix cost tot tipus d’objectes: eines, una cadira de rodes, electrodomèstics, una màquina de cosir…
Es tracta de compartir objectes que tenim a casa i fem servir molt poc, o que no tenim justament perquè no els fem servir prou, i que en ocasions trobem a faltar. Alguns els posem des del projecte, però necessitem les vostres aportacions per omplir col·lectivament aquesta veritable Caixa d’Eines comunitàries.
Si vols donar algun objecte, envia un whatsapp al 633 521 353 o envia un mail a caixerd@einesifeines.org amb el teu nom i la descripció i una foto de cada objecte. Ens posarem en contacte aviat!
Si us plau reenvieu aquest missatge a tota la gent que pugui tenir-hi interès.

¡Participa en la biblioteca de cosas del barrio, comparte lo que no utilizas!

Dentro de poco abrirá en el Pou de la Figuera un proyecto asociativo de biblioteca de objetos y servicios profesionales  (http://www.einesifeines.org). Si te asocias podrás llevarse en préstamo gratuito o a bajo coste todo tipo de objetos: herramientas, una silla de ruedas, electrodomésticos, una máquina de coser…
Se trata de compartir objetos que tenemos en casa y utilizamos muy poco, o que no tenemos porque no los usamos lo suficiente, y que en ocasiones echamos de menos.pero en ocasiones los echamos en falta. Algunos de ellos los ponemos desde el propio proyecto, pero necesitamos  vuestras aportaciones para llenar entre todas y todos esta verdadera Caja de Herramientas comunitarias.
Si quieres donar algún objeto, envía un whatsapp al 633 521 353 o un mail a caixerd@einesifeines.org con tu nombre, la descripción y una foto de cada objeto. ¡Pronto nos pondremos en contacto!
Por favor reenviad este mensaje a toda la gente que pueda estar interesada.