Caixa d' Eines i Feines

Novembre a CdEF: tallers i 10 anys de gestió comunitària del Casal de Barri Pou de la Figuera!

Ja tenim les dates dels tallers d'autoreparació d'aparells elèctrics i de bicicletes del mes de novembre. El primer, a més, s'emmarca dins la celebració dels 10 anys de gestió comunitària del Casal de Barri, la qual hi participem amb aquesta restart party.

Tallers del novembre:

  • restart party (autoreparació d’aparells elèctrics): dissabte 18 de novembre a les 11h davant del nostre local; porta el teu aparell espatllat i posa’l a punt amb l’ajuda del nostre equip de reparació; taller gratuït, inscripció: bit.ly/autoreparacio
  • autoreparació de bicicletes: dissabte 25/11 a les 11h davant del nostre local; porta la teva bici i posa-la a punt amb l’ajuda del nostre equip de mecànica; taller gratuït, inscripció: bit.ly/reparabicis.

A més, el primer d’aquests tallers s’emmarca dins la jornada (18 de novembre) de celebració dels 10 anys de gestió comunitària del Casal de Barri Pou de la Figuera, a la qual també participa CdEF. Aquell dia podeu venir a autoreparar aparells, i seguir amb el dinar popular i les actuacions que hi haurà al llarg del dia. Aviat més informació!