Caixa d' Eines i Feines

La Mercè, tallers de bicis i de reutilització, formacions en mecànica de bicis i més!

Un cop reprès el ritme habitual d'obertura i permanències, i represos també els nostres tallers d'autoreparació amb la restart party del passat dia 16, us anunciem ara algunes notícies.

Abans de res, volem comunicar-vos que el dissabte 23 de setembre la CdEF romandrà tancada per les festes de La Mercè. Podeu, però, venir a la permanència del dijous 21 (de 16h a 19.30h) o bé ja a la del dimarts 26 (de 10h a 13.30h).
 
Ja podem confirmar-vos la data del taller d’autoreparació de bicicletes que us havíem anunciat.
Com vam dir, serà el dissabte 30 de setembre a les 11h davant del nostre local.
Com sempre, taller gratuït amb inscripció aquí.
 
El mateix dissabte 30, en paral·lel, tindrem un taller de reutilització per elaborar bolsos i carteres amb cambres d’aire de bicicletes, que facilitarà la Yioula Koutsoubou, del projecte Humade, artista i educadora especialitzada en residu zer i vinguda des de Grècia. Podeu inscriure-vos gratuïtament aquí.
 
Per últim, ja tenim enllestides les darreres formacions de l’any en mecànica de bicis. Seran dos, aquest cop d’iniciació i per tant més breus (16 hores en 4 sessions). Com les anteriors, estan adreçades als següents col·lectius:
  • la primera (17, 19, 24 i 26 d’octubre de 9.30h a 13.30h) és per a joves, amb especial atenció a joves en situacions de dificultat
  • la segona (30 i 31 d’octubre, i 6 i 7 de novembre de 9.30h a 13.30h) és per a dones i persones no binàries
Si teniu interès en cap de les dues, podeu emplenar aquest formulari.