Caixa d' Eines i Feines

juliol a CdEF: tallers, cinema, tancament l’agost… i promoció d’estiu!

S'apropa la fi del curs, i tenim moltes coses per explicar-vos. Les dates dels tallers del mes de juliol, la sessió CdEF del cicle Cinema a la Plaça, el tancament de l'agost i la promoció de l'estiu.

Ja tenim dates i cartells per a la darrera tongada dels tallers d’autoreparació de Caixa d’Eines i Feines del curs:

divendres 7/7 a les 18h, taller de #costurapopular; inscripció aquí
disabte 8/7 a les 11h #restarparty o taller d’autoreparació d’aparells elèctrics; inscripció aquí
dissabte 15/7 a les 11h taller d’autoreparació de bicis; inscripció aquí.
 
A més, el dimecres 12/7 tindrà lloc la sessió del cicle Cinema a la Plaça que programem des de Caixa d’Eines. Es tracta de “Main-land”, un documental molt recent sobre migracions a les Canàries, una mirada diferent sobre les experiències migratòries i les dinàmiques altruïstes i solidàries que es donen per ajudar les persones en viatge.
La projecció serà a les 21.45h davant del nostre local, i comptarem amb la presència del director José González Morandi.
 
Per últim, a l’agost la Caixa d’Eines tancarà unes setmanes per vacances, ja us donarem les dates concretes amb prou marge per aprofitar la promoció de l’agost, que l’any passar va ser un èxit. Com que la vocació del projecte és que els nostres objectes de préstec tinguin ús, us proposem que agafeu coses en préstec durant 4 setmanes, i reduïm la quota de préstec a la meitat.
 
Bon juliol a totes i a tots!