Caixa d' Eines i Feines

Engeguem el projecte Caixa d’Oficis amb una formació prelaboral en mecànica de bicis per a joves

Aquest 2023, la principal novetat de CdEF es diu Caixa d'Oficis, i és una línia de formació en els eixos que venim treballant en els tallers de CdEF, començant per la mecànica de bicis.

Es tracta d’un projecte que venim pensant es de fa temps, i que surt d’estirar dels tallers oberts que realitzem mensualment. Concretament, comencem amb el de taller de bicicletes. Al llarg de l’any farem tres formacions en mecànica de bicis. La primera serà de tipus prelaboral, adreçada a joves a partir de 16 anys, i a més de l’aprenentatge pràctic inclourà un acompanyament adaptat a la situació i la necessitat dels alumnes.

Aquestes formacions són gratuïtes gràcies a la subvenció Impulsem el que fas, que rebem de Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona). Estan adreçades prioritàriament a joves amb dificultats, però prendrem en consideració totes les sol·licituds que arribin. La formació consta de 8 sessions de formació pràctica, de 4 hores de durada cadascuna, a càrrec d’un professional en la matèria, i d’una part més teòrica, adaptada a cada participant i que pot anar des de orientació a l’hora d’elaborar un currículum fins a facilitació a l’hora de gestionar tràmits administratius, passant per coneixement del territori i familiarització amb el treball que fem en l’entorn de l’aprofitament i reciclarge de recursos materials.

Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb la Caixa d’Eines i Feines: 633 521 353 / associaciocerca@gmail.com.