Caixa d' Eines i Feines

#CaixadOficis 2: formació en mecànica de bicis per a dones i persones no binàries

Ets dona o persona no binaria i vols aprendre mecànica de bicis? Tant si és com a primer pas per treballar en el sector com per no necessitar cap home per mantenir la teva bicicleta, #CaixadOficis és per a tu! Matins de dimarts i dijous del 16/5 al 8/6. Formació gratuïta, subvencionada per Barcelon Activa. Per a més informació i consultes: bit.ly/mecabicis

Formació prelaboral i/o d’apoderament. Inscripció gratuïta, subvencionada per Barcelona Activa. Dins del possible ens agradaria poder trobar-nos breument amb les persones interessades abans de confirmar la inscripció.
Sessions de mecànica els dimarts i dijous al matí (de 9.30h a 14h aproximadament) del 16/5 al 8/6, amb opció d’orientació altres 2 dies a la setmana. Donarem prioritat a les persones que puguin seguir el curs sencer, però també es pot assistir a sessions soltes en el cas de no poder fer-ho sempre.
No deixis de venir pel fet de tenir una persona a càrrec: en prendrem cura entre totis. I no dubtis en consultar qualsevol dubte: 633 521 353 / associaciocerca@gmail.com
Inscripció: bit.ly/mecabicis

Formación prelaboral y/o de empoderamiento. Inscripción gratuita, subvencionada por Barcelona Activa. Si es posible, nos gustaría poder encontrarnos brevemente con las personas interesadas antes de confirmar la inscripción.
Sesiones de mecànica los martes y jueves del 16/5 al 8/6 (de 9.30h a 14h aproximadamente), con opción de orientación otros 2 días a la semana.
Daremos prioridad a las personas que vayan a seguir el curso entero, pero también se puede asistir a sesiones sueltas en caso de no poder hacerlo siempre.
No dejes de venir por tener una persona a cargo: la cuidaremos entre todes. Y no dudes en consultar cualquier duda: 633 521 353 / associaciocerca@gmail.com
Inscripción: bit.ly/mecabicis