Caixa d' Eines i Feines

Per associar-te, basta que emplenis aquest formulari amb les teves dades. També cal que estiguis inscrit o inscrita a Barcelona Activa. Hi ha tres modalitats d’associació:
– associació bàsica: gratuïta
– associació estàndar: 10€ per any
– associació solidària: a partir de 20€ per any
Totes les modalitats donen accés als mateixos serveis. Volem que els recursos econòmics no siguin una barrera per participar a la Caixa d’Eines i Feines; alhora, el projecte necessita l’ajuda que puguis donar-li per tirar endavant.

Per pagar la teva quota d’associació pots:-
– venir directament i pagar en metàl·lic
– fer-nos una transferència al número de compte de Comunitats Recursos i Eines Casc Antic: ES85 3025 0001 1714 3365 6492; indica clarament en el concepte que es tracta de la quota d’associació a la Caixa d’Eines i Feines.

Para asociarte, basta que rellenes este formulario con tus datos. También hace falta que estés inscrito o inscrita a Barcelona Activa. Hay tres modalidades de asociación:
– asociación básica: gratuita
– asociación estàndard: 10€ por año
– asociación solidaria: 20€ por año
Todas las modalidades dan acceso a los mismos servicios. Queremos que los recursos económicos no sean una barrera par aparticipar en la Caixa d’Eines i Feines; sin embargo, el proyecto necesita la ayuda que puedas darle.

Para pagar tu cuota de asociación puedes:
– venir directamente y abonarla en metálico
– hacernos una transferencia al número de cuenta de Comunitats Recursos i Eines Casc Antic: ES85 3025 0001 1714 3365 6492; indica claramente en el concepto que se trata de la cuota de asociación a la Caixa d’Eines i Feines.